Suggi premix purcei start


Caracteristici ale produsului Suggi®
• ingrediente delicioase din lapte cu digestibilitate ridicată
• AromiSan® pentru stimularea consumului de furaj
• Făină de napolitane ca sursă rapidă de energie cu acizi saturaţi

• SangroSan® pentru optimizarea procesului digestiv şi pentru scăderea capacităţii de legare a acizilor din furaj
• ButySanProtect pentru îmbunătăţirea sănătăţii intestinale, a consumului de furaj şi a conversiei furajului”
• componente minerale uşor digerabile precum monofosfatul de calciu, formiatul de calciu şi butiratul de calciu, cu capacitate scăzută de legare a acizilor din furaj”
• Fitază pentru îmbunătăţirea fosforului, calciului, aminoacizilor şi a oligoelementelor şi pentru scăderea capacităţii de legare a acizilor din furaj”
• toţi aminoacizii esenţiali (lizină, metionină/cistină, treonină şi triptofan) într-un raport echilibrat pentru îmbunătăţirea calităţii proteinei şi pentru reducerea capacităţii de legare a acizilor din furaj
• SanAmin® pentru îmbunătăţirea calităţii proteinei şi pentru reducerea capacităţii de legare a acizilor din furaj precum şi pentru o depunere mare de carne
• StabiloSan® pentru creşterea capacităţii de rezistenţă

Mod de administrare al Suggi®
„Amestecaţi 1O % Suggi® în raţia pentru creşterea purceilor de la 12 până la 20 kg

Beneficiile Dvs. cu Suggi®
-va fi consumat cu plăcere de purceii Dvs.
-ajută la prevenirea tulburărilor digestive
-sprijină capacitatea de rezistenţă a purceilor Dvs.
– îmbunătăţeşte depunerea de proteină
-creşte sporul mediu zilnic
– îmbunătăţeşte conversia furajului
– creştere uniformă
– purcei sănătoşi
– spor mediu zilnic mare
– greutate ridicată la vânzare
– mai puţin furaj I kg creştere
– câştig mai mare

Compoziţie: praf de zer dulce,ulei vegetal (ulei de palmier,ulei de cocos), carbonat de calciu, monofosfat de calciu, produse şi produse secundare din industria de panificaţie {fc\lna de napolitane),gluten din porumb,clorura de sodium”
Conţinut:5% umid itate, 11,5% proteina brută, 4,0% lizinA, 1,6% metionin.Vcistina , 2,0% treonln:i, 0,15% triptofan , 20,0% grasime bruta, 1,0% celuloza bruta, 32,0% cenu$J bruta , 7,0% cakiu, 2,0% fosfor, 1,7% sod1um”
Adaosuri la kg:Adoosurinutriţionale:200.000 u.i.vitamina A (E 672), 20.000 u.i. vitamina 03 (E 671), 1.500 mg vitamina E,42 mg vitamina Kl.24 mg vitamina 81,60 mg vitamina 82,40 mg vitamina 86,400 µgvitamina 812,140 mg acid pantotenic. 320 mg acid nicotinic. 6 mg acid folie. 6.000 mg clorură de colină, 1.600 µg biotină, 1.000 mg fier (E 1) ca fier-(11}-sulfat monohidrat, 1.100 mg zinc (E 6) ca oxid de zinc. 1.100 mg mangan (E 5) ca oxid de mangan-{11), 1.550 mg cupru (E 4) ca cup­ ru-{11)-sulfat pentahidrat. 30 mg iod (E 2) ca iodat de calciu anhidru,6 mg cobalt (E 3) ca bai.a de cobalt-{Jl}-carbonat monohidrat,4 mg seleniu (E 8) ca selenit.a de sodiu,46.100 mg -lizină- monohldrochlorură pură din punct de vedere tehnic (Nr.”
3.2.3), 15.000 mg Dl-metionină pură din punct de vedere tehnic (Nr.3.1.1), 17.000 mg -treonină pură din punct de vedere tehnic (Nr.3.1.1), 1.000 mg -triptofan pur din punct de vedere tehnic (Nr. 3.4.1)”
Adaosuri zootehnice: 5.000 FYT 6-fitază EC 3.1.3.26 (E 1614 (i)}
Adaosur i senzar iole: Un amestec de arome i substanţe care stimulează pofta de măneare,zaharină sodică {954 {iii)), neoesperidină-dihidrocalgon (E 959)”
Adaosuri tehnologice: Formiat de calciu {E 238)

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.